Banda kinesiologica pentru muschi

35,00 RON
Fara TVA

Banda pentru recuperare medicala si afectiuni musculare

Cantitate

Banda Kinesiologica este un dispozitiv medical folosit in tratarea sau prevenirea majoritatii afectiunilor musculare, articulare sau limfatice. Ideala pentru sportivi.

Folosita pentru recuperare medicala sau pentru tratarea diferitelor afectiuni musculare si articulare.

Efecte fiziologice:

Scade durerea.

Intensifica circulatia sanguina si drenajul limfatic, grabind vindecarea.

Sustine muschii si articulatiile.

 Durata medie a benzii pe corp este de 3-5 zile. Durata variaza in functie de zona pe care este aplicata banda. Este rezistenta la apa. 

Rezultate bune se pot obtine doar cu o aplicare corecta a benzii, de aceea, mai jos sunt cateva recomandari de aplicare.

In functie de segmentul pe care se aplica, se pot obtine 6-10 aplicari. 

Aplicati banda cu o ora inainte de activitatea sportiva sau de dus. Acest interval de timp va permite adezivului sa faca o aderenta sigura cu tegumentul. Pielea trebuie sa fie curata si uscata inainte de aplicarea benzii. Nu folositi surse de caldura artificiala pentru aplicarea benzii. Trebuie evitata intindrea la maxim a benzii la aplicare pentru a evita iritatii ale tegumentului. Reactiile alergice sunt rare, dar trebuie sa verificati dupa semne de iritatie a tegumentului. 

Benzile pot fii aplicate sub forma simpla (forma literei I) sau sub diferite forme (sub forma literelor X sau Y) in functie de necesitati. 

Banda Kinesiologica se aplica de la punctul de origine al muschiului, se continua de-a lungul lui pana la punctul de insertie al acestuia. Acest tip de aplicare este recomandat pentru a oferi muschiului afectat suportul necesar. 

In timp ce fibra musculara se contracta, banda va stimula acesta activitate, stimuland tegumentul si tragand muschiul inapoi spre punctul de origine. 

Pentru a preveni oboseala musculara, trebuie aplicata de la punctul de insertie spre punctul de origine. 

 Daca va tratati singuri, este important sa retineti principiul de baza al intinderii tegumentului, pe zona in care doriti sa aplicati banda. De exemplu, daca sursa durerii de afla pe partea antebratului apropiata de corp, trebuie sa faceti extensia palmei inainte de a aplica banda.

Acest produs este considerat a fi o piesa de lenjerie intima si nu poate schimbat dupa ce ambalajul a fost deschis.